Glasovanje poteka od 16.05.2017 00:01 do 05.06.2017 18:00

Najbolj Alma Mater Europaea baletni plesalec / plesalka

Vabljeni h glasovanju, v katerem si lahko priplešete majico in blok samostojne visokošolske izobraževalne ustanove Alma Mater Europaea – ECM. Pod njenim okriljem deluje tudi Akademija za ples, ki je prva ustanova v Sloveniji, ki ponuja veljavno prvostopenjsko bolonjsko izobrazbo na področjih sodobnega, džez plesa, standardnih in latinskoameriških plesov ter družabnega plesa. Študij je aktiven in ustvarjalen. Izvaja se ločeno po plesnih smereh s skupnim izvajanjem teoretičnih in nespecifičnih predmetov. Izvajalci programa so uveljavljeni in priznani vrhunski plesni ustvarjalci in pedagogi. Diploma, pridobljena na Akademiji za ples, omogoča plesalkam in plesalcem osnovo za bogato aktivno plesno kariero ter kompetence za uspešno delovanje na področju plesa po koncu njihove plesne kariere kot koreografi in plesni pedagogi. Pridobljena diploma omogoča tudi nadaljevanje študija z vpisom na magistrske študije na umetniških in drugih programih doma ter v tujini. Vsi zainteresirani ste vabljeni na avdicijo oz. preizkus znanja, ki se bo odvijal v četrtek, 25. 5. 2017, ob 10. uri v prostorih Centra Premik, Neubergerjeva 9 v Ljubljani. Več na http://www.almamater.si/avdicija-za-vpis-na-akademijo-za-ples-sodobni-ples-n120
Nagrada za glasovalce in ...
Nagrada za glasovalce in ...

Predlagani baletni plesalci in plesalke aktualnega glasovanja so: Lara Ekar Grilj, Ingrid Tušar, Svit Pestotnik Stres, Sabina Pajmon, Lana Klemen, Assija Sultanova, Jan Trninič, Tinka Kovačič, Liza Podjavoršek in Elena Likat. Zmagovalec oziroma zmagovalka po vašem izboru bo prejel/-a športni pulover s kapuco, USM-ključ in blok Alma Mater Europaea. Glasujete lahko do ponedeljka, 5. 6., do 18.00.
... nagrada za zmagovalko oziroma zmagovalca.
... nagrada za zmagovalko oziroma zmagovalca.

Poglejmo še prejemnike mila Parada plesa, ki ga je posebej za naš portal izdelalo družinsko podjetje Naravni izdelki Lorber. Prejemnice so: Helena Golobič, Jasna Cerar, Mateja Novak, Betka Skerlak in Živa Pevec. Za najbolj Lorber plesnega ustvarjalca pa ste izbrali plesni par Damir Halužan & Anna Mashchyts, ki sta postala nova evropska prvaka tekmovanja v latinskoameriških plesih v organizaciji plesne zveze WDC, ki se je odvijalo v Blackpoolu. Damir in Anna bosta poleg mila prejela še olje za telo in balzam za ustnice. Čestitamo vsem prejemnikom nagrad in zmagovalcema. Vsi bodo prejeli nagrado po pošti na naslov, ki so ga dopisali ob glasovanju.
Damir in Anna, evropska prvaka v latinu, bosta poleg mila prejela še olje za telo in balzam za ustnice. Čestitke za zmago na našem portalu.
Damir in Anna, evropska prvaka v latinu, bosta poleg mila prejela še olje za telo in balzam za ustnice. Čestitke za zmago na našem portalu.
61%
Sabina Pajmon
je žarela na letnem koncertu KGB Ljubljana v koreografski suiti Imaginarium Kjare Starič Wurst
30%
Lara Ekar Grilj
je na letnem koncertu KGB Ljubljana lirično odplesala solo variacijo iz Kraljestva senc po koreografiji M. Petipaja
4%
Elena Likat
in njena vila krušnih drobtinic iz Trnuljčice je bila zelo prepričljiva na letni produkciji KGB Maribor (foto: Mediaspeed)
2%
Tinka Kovačič
je bila suverena Rdeča kapica na letni produkcije KGB Maribor (foto: Mediaspeed)
1%
Jan Trninič
odpleše odlično ne glede na to, kje je, pred domačim občinstvom na letni predstavi KGB Maribor pa je nastop še toliko slajši (foto: Tiberiu Marta)
1%
Ingrid Tušar
je na letni produkciji KGB Ljubljana lirično zaplesala variacijo Dobre vile iz baleta Paquite po M. Petipaju
1%
Svit Pestotnik Stres
je na letnem koncertu KGB Ljubljana predstavil drugonagrajeno točko z letošnjega tekmovanja v Lendavi v koreografiji Helene Valerije Krieger pod mentorskim vodstvom Vesne Cestnik Tehovnik
0%
Lana Klemen
žari in uživa, kjerkoli se pojavi; na letnem koncertu KGB Ljubljana je predstavila nagrajeno točko Valček s tekmovanja v Lendavi, ki jo je pripravila Nada Zorn Herem
0%
Assija Sultanova
je zaplesala v Fantomu iz opere na letni produkciji KGB Maribor in navdušila s suverenim nastopom (foto: Mediaspeed)
0%
Liza Podjavoršek
je odplesala Vilo iskrenosti suvereno in iskreno na letni produkciji KGB Maribor (foto: Mediaspeed)
Preberi članek
Preberi članek
Češki koreograf Mário Radačovský vizualiziral izkušnjo z rakom skozi Labodje jezero v svoji verziji
Gostovanje Baleta Narodnega gledališča Brno v Mariboru
Ne zamudite! Avdicija za nov projekt mednarodne skupine Balkan Dance Project Vol. 3!
Balkan Dance Project (BDP) v sodelovanju s Festivalom Velenje, Združenjem Profesionalnih baletnih plesalcev, koreografov in baletnih pedagogov ...
Preberi članek
Preberi članek
Pripleši si nagrado
Preberi članek
Maj 2017
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Love Nature. Do negovanega telesa v sozvočju z naravo
Pri Oriflamu so prenovili linijo izdelkov Love Nature, ki so zdaj povsem naravni, saj so biorazgradljivi
Vabljeni na moje delavnice v Ljubljani in Celju
V torek štartam s serijo kuharskih delavnic
Preberi članek
Preberi članek