Glasovanje poteka od 25.04.2017 00:06 do 14.05.2017 18:00

Najbolj Lorber plesni ustvarjalec / ustvarjalka

Pokrovitelj tokratnega glasovanja so Domači izdelki Lorber. Domača mila in druga domača kozmetika ter dekorativni izdelki, kot so svečke ter razne rožice iz najlonk, so izdelki, ki opišejo ime 'Domači izdelki Lorber', za tem imenom pa stojita Matjaž in Sara, ki ju boste srečali na različnih sejmih. Izpod njunih rok nastaja domača kozmetika, kot so balzami za ustnice, raznorazna mazila, masažna in druga olja ter pilingi za telo. Poleg domačih mil in kozmetike ter dekorativnih svečk pa sta prava mojstra izdelovanja rož iz najlonk. Za naše glasovanje podarjata pet vrst mil, ki sta jih ekskluzivno izdelala za Parado plesa. Vsak klik šteje, izbirate pa lahko med naslednjimi plesnimi predlogi: Marko Golubovič & Anabel, Damir Halužan & Anna Mashchyts, Urša Rupnik, Filip Štepec, Tara Ferbežar Felgner, Ana Cvelfar, Lia Ujčič, Matej Krajcer & Leticia Slapnik Yebuah, Jagoda Batagelj & Jernej Tozon in April Veselko.
Pet ekskluzivnih mil Parada plesa čaka na glasovalce.
Pet ekskluzivnih mil Parada plesa čaka na glasovalce.

Zmagovalec oziroma zmagovalka pa bo poleg mila prejel/-a še olje za telo in balzam za ustnice. Glasujete lahko to ponedeljka, 14. maja, do 18.00.
Milo Parada plesa, sivkino olje in balzam za ustnice pa bo prejel zmagovalec oz. zmagovalka.
Milo Parada plesa, sivkino olje in balzam za ustnice pa bo prejel zmagovalec oz. zmagovalka.

Poglejmo srečne prejemnice in prejemnike nagrad prejšnjega glasovanja, ki so si priplesali zložljive in priročne balerinke Butterfly twists podjetja Parsus d.o.o. V baletkah bodo plesali: Lina Atelj, Barbara Vrh, Daniela Likar Zvonar, Asja Stojič, Sophie Zich Gorcan in Tadej Raišić. Najbolj Lili Jolie plesna ustvarjalka pa je po vašem izboru Špela Jezovšek, ki je navdušila in prejela zlato priznanje na tekmovanju Opus 1 s točko Nindža Krindž pod mentorskim vodstvom Ane Vovk Pezdir. Špela bo prejela balerinke Butterfly twists in pa bon v vrednosti 50 evrov, ki ga bo lahko unovčila v prodajalni United Nude na Mestnem trgu v Ljubljani ali v Outletu na Brnčičevi 13 v Črnučah. Čestitamo zmagovalki in glasovalcem, ki bodo balerinke prejeli po pošti na naslove, ki so jih dopisali ob glasovanju.
Zmagovalka Špela Jezovšek prejme balerinke in bon v vrednosti 50 evrov podjetja Parsus d.o.o. Čestitke!
Zmagovalka Špela Jezovšek prejme balerinke in bon v vrednosti 50 evrov podjetja Parsus d.o.o. Čestitke!
33%
Matej Krajcer & Leticia Slapnik Yebuah
sta poraženca sedme oddaje Zvezde plešejo, saj sta po mnenju gledalcev plesala najslabše in tako morala zapustiti šov, kar je bil velik šok za nekdanjega svetovnega prvaka Mateja (foto: POP TV)
21%
Damir Halužan & Anna Mashchyts
sta postala nova evropska prvaka tekmovanja v latinskoameriških plesih v organizaciji plesne zveze WDC, ki se je odvijalo v Blackpoolu
7%
Urša Rupnik
poskrbi za kontinuirano pridobivanje plesnega znanja ter vsako leto znova v goste povabi slovitega pedagoga Joea Alegada; in okus dunajskega festivala ImPulsTanz je tako zelo blizu (foto: Drago Videmšek)
7%
Tara Ferbežar Felgner
je s točko SANJATI, želeti si mentoric Sabine Schwenner in Veronike Valdes, Plesni studio Intakt, prejela nagrado generacijske komisije tekmovanja Opus 1 – Plesna miniatura 2017 (foto: Jure Kravanja)
7%
Lia Ujčič
iz Plesnega studia LAI si je s koreografijo Ko ob mojih nogah drema tiger priplesala nagrado za najboljšo plesno izvedbo na Opus 1 – Plesna miniatura 2017 (foto: Jure Kravanja)
7%
Jagoda Batagelj & Jernej Tozon
sta izpadla tekmovalca šeste oddaje Zvezde plešejo in vse več je govoric, da je bil izpad dogovorjen, saj je moral Jernej na križarjenje s svojo skupino Čuki
5%
Anabel & Marko Golubović
sta se izkazala za dober pevsko-koreografski tandem, Marko pa je dokazal, da je gib lahko tudi ob pevcu zelo dinamičen, preprost in učinkovit ter pripelje do zmage (foto: Jani Ugrin, RTV SLO)
5%
Filip Štepec
je prejemnik nagrade za najboljšo plesno miniaturo v celoti na tekmovanju Opus 1– Plesna miniatura 2017, ki si jo je priplesal s točko Rad bi kradel zvezde mentorice Saše Lončar, KD Qulenium (foto: Jure Kravanja)
5%
Ana Cvelfar
je odplesala Saje mentorice Gordane Stefanovič Erjavec, Plesni forum Celje, in postala ena od štirih zmagovalk najboljše miniature v celoti na tekmovanju Opus 1 – Plesna miniatura 2017 (foto: Jure Kravanja)
5%
April Veselko
članica Plesne izbe Maribor je prejela nagrado za najboljšo idejo za miniaturo Bodi telo na letošnjem tekmovanju Opus 1 – Plesna miniatura 2017 (foto: Jure Kravanja)
Preberi članek
Preberi članek
Veliki festival plesa pod taktirko Aje Jung je svetovnega formata
Med 24. marcem in 11. aprilom je bil Beograd v znamenju velikih plesnih zvezd
Zmagovalka Poprocka. Skladba Ob kavi ima dober beat, na katerega se lahko pleše.
Petkov zmagovalni nastop je koreografiral Marko Golubović. Ker je bil to moj prvi javni nastop za slovensko javnost, sem nastop želela maksimalno izkoristiti ...
Preberi članek
Preberi članek
Pripleši si nagrado
Preberi članek
April 2017
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Oblikovalec Tommy Hilfiger in modna ikona Gigi Hadid skupaj v Ljubljani
Emporium bogatejši za modni dvojec Hilfiger & Hadid
Zaključek druge sezone v velikem stilu. Moja gostja bo svetovno znana Annabel Langbein!
V zadnji oddaji bomo pekli potico in pesino torto
Preberi članek
Preberi članek