Ljubljana, Moskva, 06.12.2017 | Barbra Drnač

Moskovčan Vladislav Kolesnikov z našo Najo Dolenc srebrn! Anja Pritekelj šesta!

Naš par na svetovnem pokalu v desetih plesih odličen
Na moskovskem parketu (foto: osebni arhiv Naje Dolenc)
Na moskovskem parketu (foto: osebni arhiv Naje Dolenc)
V Moskvi se je ta vikend odvijal svetovni pokal v desetih plesih in med devetnajstimi udeleženci sta drugo mesto zasedla Vladislav Kolesnikov in Naja Dolenc. "V Moskvi, na Vladovih domačih tleh sva plesala najin prvi skupni svetovni pokal v desetih plesih. Končala sva na za naju odličnem 2. mestu, z zmago v vseh petih latino plesih. Žal je na koncu odločala točka razlike za zmago. Zelo sva bila vesela. Prvič sva skupaj plesala v Rusiji, v Moskvi. Tekma je bila lepo organizirana.
Robert Dolenc je v Moskvi podpiral hčerko in njenega soplesalca. Robert Dolenc je v Moskvi podpiral hčerko in njenega soplesalca.
Najlepše bi se rada zahvalila vsem svojim trenerjem Tatsiani (Lahvinovič Galčun, op. u.), Zoranu (Plohlu, op. u.) Alekseju (Galčunu, op. u.), ki za naju res naredijo vse, kar je v njihovi moči, nama pomagajo in stojijo ob strani, predvsem pa verjamejo v naju. Hvala celotni ekipi Diamant, predvsem pa staršem in mojemu očetu, ki je šel z nama, nama pomagal in nama na tekmi stal ob strani. To je bila za naju vtem letu zadnja tekma.
... ...
Hvala vsem sponzorjem za najin videz na parketu. Hvala Plesni zvezi Slovenije za omogočeno sodelovanje na tekmovanju. Se vidimo kmalu na parketu, za nama je nova izkušnja, iz katere sva se spet naučila nekaj novega. še veliko dela naju čaka," je za naš portal komentirala Naja.
Anja Pritekelj in Mika Tatarkin Anja Pritekelj in Mika Tatarkin
Na tekmi je plesala tudi Slovenka Anja Pritekelj, ki s svojim partnerjem Mikaelom Tatarkinom že dobro leto pleše za Nemčijo. Uvrstila sta se med finaliste in pristala na šestem mestu. "Z Mikom sva po državnem prvenstvu v standardu od nemškega predsednika dobila nominacijo za ta world cup in jo z veseljem sprejela. Čeprav imava v standaru še veliko za nadoknaditi sva se z veseljem pripravljala. Najin cilj potiho je bil finale ampak, ko sva bila tam nisva bila prepričana, da je to možno. Na koncu nama je uspelo in sva presrečna. V standardu sva bila seveda šesta, v latinu pa v treh plesih četrta. Tekma je bila super organizirana tako kot je vedno v Rusiji. Zelo sva hvaležna najinim trenerjem in timu, ki sva si ga do konca tega leta oblikovala in za katerega verjameva, da naju lahko v naslednjih letih lahko popelje daleč," pa je za naš portal komentirala Anja.
... ...
Na tekmovanju ni bilo slovenskega sodnika.
Ime*
Vaš komentar*:
Prepišite kodo:
captcha
Komentarji
 • Kul
 •   |   7.12.2017  |  
 • 21:18
 • Spet odlicen rezultat! Bravo Vladislav in Naja.
 • zunanji
 •   |   7.12.2017  |  
 • 7:30
 • kaka tuga od slovenskega plesa. Včasih so se na paradiplesa vsaj skregali in koga popljuvali. Zdaj pa no comment... naja, Vladislav - čestitke!
 • Preberi članek
  Preberi članek
  V Mariboru se je zgodil Broadway! Dobesedno!
  Predstava oziroma muzikal Titanik navdušil vse
  Katja Dance Company s predstavo Življenje je vrednota v dvorani Vatroslav Lisinski!
  Pa se je zgodilo! Ekipa Katja Dance Company se je 16. maja s svojo dobrodelno multimedijsko ...
  Preberi članek
  Preberi članek
  360°
  Preberi članek
  Maj 2018
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  Preberi članek
  Preberi članek
  Preberi članek
  Preberi članek
  The One Colour Obsession. Najintenzivnejša šminka doslej. Bodite drzne, izstopite iz množice!
  Z Oriflamovo šminko bodo vaše ustnice opaznejše, zapeljivo mehke in gladke
  Prihaja Tereza’s Choice!
  S slovenskim podjetjem Organa smo pripravili popolnoma vegansko linijo izdelkov!
  Preberi članek
  Preberi članek